Viikon uutuus ja postikuluton perjantai

Julkaisemme joka perjantai uuden tuotteen mallistoomme. Kirjoita perjantaisin nettikaupan kassalla koodi postikuluton-perjantai niin saat yli 10€ ostoksesi ilman postikuluja.

Viikon uutuus 3.7.

Sofia mekko uudella Tahiti kuosilla! Mekko on joustavaa luomupuuvillatrikoota. Trikoomekko on ihanan pehmoinen ja mukava päällä.  Mekko on malliltaan väljä, hieman levenevä helmaa kohti ja siinä on trumpettihihat.

Kangaskassi Tahiti kuosilla

Viikon uutuus 26.6.

Kangaskassi UUDELLA Tahiti kuosilla. Kestävä ja näppärä luomupuuvillainen kassi monenlaiseen käyttöön. Korkeus ilman hihnoja 45 cm. Toinen puoli kassista on yksivärinen.

Kangaskassi Tahiti kuosilla

Kangaskassi Tahiti luomupuuvillaa okrankeltainen iitulina

Viikon uutuus 19.6.

Lautasliina 100% luomupellavasta! Nämä pellavanväriset lautasliinat sopivat monenlaiseen kattaukseen ja ovat ekologinen valinta. Lautasliinat on helppo pestä pesukoneessa ja niillä voi somistaa pöydän aina uudelleen.

Lautasliina

Lautasliina luomupellava iitulina

Viikon uutuus 12.6.

Lasten pellavahaalari ja pellavahousut Regina-kuosilla. Vaatteet on valmistettu pehmeästä luomupellavasta ja kuvio on käsin painettu liuotinvapailla kangasväreillä. 

Pellavahaalari

Pellavahousut

Pellavahaalari regina luomupuuvillaa iitulina

Viikon uutuus 5.6.

Amalia mekko aikuiselle! Suuren kysynnän vuoksi Amalia mekkoa saa nyt myös aikuisen koossa. Ihanan pehmoisesta ja joustavasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu mekko sopii hyvin juhliin tai arkisempiinkin menoihin. Täyskellohelma ja käsin painettu Amalia kuvio tekee mekosta näyttävän ja samaan aikaan naisellisen kauniin.

Amalia mekko aikuiselle

Amalia mekko naisten musta luomupuuvillaa iitulina

Viikon uutuus 29.5.

Lasten t-paita ja housut joustavasta luomupuuvillatrikoosta. Näissä pehmoisissa trikoovaatteissa lapsen on helppo liikkua. T-paita on malliltaan pitkä, jotta se pysyy hyvin päällä kovemmassakin vilskeessä. Trikoohousut ovat väljät ja porkkanamalliset sekä niissä on reilun pituiset lahkeet, jotka käännetään sopivaan mittaan. 

T-paita

Trikoohousut

Trikoohousut turkoosi luomupuuvillaa iitulina

Viikon uutuus 22.5.

Iitulinan luontoystävälliset kankaanpainovärit saivat joukkoonsa kevään 2020 uudet värisävyt: sitruuna, hattara, merenvihreä ja laivastonsininen.

Iitulinan kankaanpainovärit

Vastuullisuus ja ekologisuus

Kankaanpainovärit iitulina 2020

Viikon uutuus 15.5.

Tee se itse penaali! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan ja lyhyen ohjevideon löydät blogistamme tästä linkistä. Voit painaa kankaaseen kuviot perunalla. Päästä luovuutesi valloilleen!

Pakkauksen sisältö

Tee se itse penaali kankaanpainopakkaus iitulina

Viikon uutuus 8.5.

Keittiöpyyhkeet Regina ja India kuoseilla. Regina ja India ovat kevään 2020 uutuuksia.

Keittiöpyyhkeet 100% luomupellavaa

Keittiöpyyhe regina luomupellava iitulina

Viikon uutuus 1.5.

Lasten vaatteet! Valmistamme nyt vaatteita lapsille luomukankaista käsityönä Suomessa. Kankaat ovat laadukkaita ja turvallisia, koska niissä käytetty pellava ja puuvilla on viljelty luomupelloilla. Suunnittelemme kaikki vaatteet siitä lähtökohdasta, että ne ovat mukavia päällä ja niissä on helppo liikkua. Tervetuloa tutustumaan uuteen valikoimaamme!

Iitulinan lasten vaatteet

Pellavahaalari luomupellava iitulina
Vieritä ylös
Open chat
1
Hei, olen Iisa!
Voinko auttaa jotenkin? 😊

Vastaan yleensä heti.
Jos olen painamssa kangasta niin voi kestää pieni hetki. Yöllä lähetettyihin viesteihin vastaan heti aamulla. 🙋‍♀️