Jungle Hug kori/pussi

Kori/pussi on nimensä mukaisesti sekä kori, että pussi. Kori on helppo napata reissulle mukaan sulkemalla sen yläosa. Kyljessä on papukaijalukko sulkemista varten. Tilattavissa myös ilman lukkoa.

19.9025.90

Poista
Tuotetunnus K5/KK6-BO4-1 Kategoria Tagi
Koko

L, M, S, XL

Lukko

ilman lukkoa, lukko

Materiaali

100% luomupuuvilla

Kankaan väri

puhtaan valkoinen

Kangastyyppi

Canvas

Kuvion väri

okrankeltainen, turkoosi

Kuosiperhe

Jungle

Kuosi

Jungle Hug

Pesuohjeet

ei valkaisua eikä kemiallista pesua, Konepesu 40ºC nurjalta puolelta, kuivaajassa kuivaaminen voi kutistaa ja rypistää tuotteen, pesu samanväristen kanssa, silitys kolmella pisteellä nurjalta puolelta hieman kosteana

Jungle Hug kuosi sai inspiraationsa kesän vihreydestä ja kasveista. Painamme linopainomenetelmällä lehtikuviot satunnaiseen järjestykseen, vaikka isona pintana kuvioiden järjestys näyttää olevan säännöllinen. Jungle-sarjaan on suunnitteilla myös muita kasviaiheisia kuoseja, joita näemme mahdollisesti hyvin pian.

Suunnittelemme kuosit, painamme kankaat ja ompelemme valmiit tuotteet itse omalla pajallamme Varkaudessa. GOTS-sertifioidut kankaamme tulevat Saksasta ja Belgiasta. Valikoimamme laajenee koko ajan, mutta jos mieleistäsi tuotetta ei ole saatavilla vielä, toteutamme ne tilauksesta juuri sinulle sopivalla värillä ja mitalla.

Vieritä ylös
Open chat
1
Hei, olen Iisa!
Voinko auttaa jotenkin? 😊

Vastaan yleensä heti.
Jos olen painamssa kangasta niin voi kestää pieni hetki. Yöllä lähetettyihin viesteihin vastaan heti aamulla. 🙋‍♀️
Powered by