Tilaustyöt

Valmistamme tekstiilit toiveidesi mukaan! Koko tuotantoketju kuosisuunnittelusta valmiisiin tuotteisiin on omissa käsissämme, joten vain mielikuvitus on rajana  tuotteiden valmistuksessa. Olemme keränneet nettikauppaan omat suosikkimme, mutta millaiset tekstiilit olisivat sinun omat lempparisi? Toteutamme mielellämme yksittäiset tuotteet tai isommatkin projektit.

Tilaustuote väri iitulina

Väri

Voimme sävyttää kankaanpainovärin esimerkiksi seinämaalien värikarttojen mukaan.

Tilaustuote koko iitulina

Koko

Pystymme toteuttamaan isommatkin tuotteet. Tällä hetkellä levein kankaamme on 275 cm leveä.

Tilaustuote kuvio iitulina

Kuvio

Voit tilata meiltä koko tuotteen valmistuksen kuosisuunnittelusta asti tai voimme toteuttaa vaikka pelkän kuosisuunnittelun.

Tilaustuote tuote iitulina

Tuote

Toteutamme myös ihan uudet ideat ja lähdemme mielellämme mukaan vähän hulluihinkin projekteihin!

Tuotanto Varkaudessa

Painamme kankaat perinteisellä silkkipainomenetelmällä käsityönä sekä suunnittelemme tuotteet ja ompelemme ne itse. Suunnittelemme kuosit ja valmistamme silkkipainossa käyttämämme kankaanpainoseulat.

Vain luomua ja kierrätettyä iitulina

Vain luomua ja kierrätettyä

Käytämme materiaaleina ainoastaan luomua ja kierrätettyä! Kaikki käyttämämme kankaat ovat GOTS-sertifioituja ja kankaanpainovärit ovat 100% liuotinvapaita ja täyttävät kaikki GOTS-sertifikaatin vaatimukset. Toimimme Zero waste -periaattella, joten tuotannostamme ei synny jätettä. 

Lähetä tarjouspyyntö
Usein kysyttyä iitulina

Meidän kanssamme on helppo asioida. Asiakkailtamme olemme saaneet erityisesti kiitosta siitä, että kaikki on hoitunut helposti ja joustavasti. Teemme  laadukasta jälkeä ja toimimme luonnon ehdoilla. Pystymme toteuttamaan tilaustyöt pienessäkin mittakaavassa, joten ajan henkeen sopivasti tuotteita ei tarvitse massatuottaa.

Hinta riippuu erittäin paljon projektista. Jos toteutamme tekstiilejä Iitulinan olemassa olevilla kuoseilla niin hinta ei juurikaan eroa nettikaupassa myytävistä tuotteista. Jos tuotteeseen halutaan esimerkiksi sävyttää oma painoväri, sävytyslisä on 30€ ja se lisätään yhteen tuotantoerään, ei yhteen tuotteeseen. Jos tuotteeseen suunnitellaan oma kuosi niin hinta ja työaika lasketaan aina tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttavat mm. kankaanpainoseulan koko, kuvion monimuotoisuus ja kuvion värien määrä. Jos sinulla on mielessä jokin projekti niin aina kannattaa kysäistä, me kerromme miten se voidaan toteuttaa.

Toimitusajat ovat parista päivästä muutamaan viikkoon. Pienet projektit ja yksittäiset tuotteet onnistuvat hyvinkin lyhyessä ajassa. Isommat erät ja suunnittelua vaativat projektit pystymme toteuttamaan myös nopeasti.

Ehdottomasti! Mittatilausverhot ovat meiltä eniten tilattu tuote. Emme veloita verhon mitan muuttamisesta erikseen mitään, vain kankaan menekki muuttuu ja vaikuttaa hintaan.

Se on toki mahdollista, mutta hyvin todennäköisesti kassin tekemiseen kuluva työaika on sen verran suuri, että se ei ole kannattavaa toteuttaa. Jos taas haluat tilata kangaskasseja omalla kuosilla isomman erän niin kysy ihmeessä tarjousta meiltä! 

Kestää! Suurin osa meidän käsin painetuista tekstiileistä kestää jopa 60°C konepesun. Värin kestävyyteen vaikuttaa moni asia kuten painoväri, kankaan laatu ja värin kiinnitys. Teemme kankaille aina testipesut ja sen mukaan laadimme pesuohjeet.

Hae inspiraatiota Iitulinan nettikaupasta

Vieritä ylös
Open chat
1
Hei, olen Iisa!
Voinko auttaa jotenkin? 😊

Vastaan yleensä heti.
Jos olen painamssa kangasta niin voi kestää pieni hetki. Yöllä lähetettyihin viesteihin vastaan heti aamulla. 🙋‍♀️