Tietosuoja

Keitä olemme?

Iitulina Oy
Y-tunnus: 2949343-5
Puhelin: 0504718949
Sähköposti: info@iitulina.fi
Osoite Tuomikuja: 12, 78210 Varkaus
www.iitulina.fi

Mitä tietoja keräämme?

Kirjautuessasi verkkokauppaamme ja ostotapahtuman yhteydessä keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja käytämme ainoastaan tilaamiesi tuotteiden toimittamiseen.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mikäli annat meille suostumuksesi, voimme lähettää sinulle verkkokauppamme uutiskirjeitä ja tuotetarjouksia sähköpostiin. Voit myös halutessasi poistua postituslistaltamme milloin haluat, ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Käyttämättömän profiilin tiedot säilyvät Woocemmerce-verkkokauppajärjestelmässä 6 kuukautta, jonka jälkeen ne poistuvat automaattisesti.

Halutessasi poistamme tietosi järjestelmästä välittömästi.

Mikäli ostotapahtumasi jää kesken tai peruuntuu, antamasi tiedot säilyvät järjestelmässä vuorokauden ajan.

Tehdyn tilauksen tiedot säilyvät järjestelmässä yhden vuoden.

Evästeet

Käytämme evästeitä parantaaksemme verkkokauppakokemustasi. Evästeet mm. auttavat sivustoa muistamaan ostoskoriin keräämäsi tuotteet.

Käytämme evästeitä mm. saadaksemme tietoa siitä, mitkä tuotteet kiinnostavat asiakkaitamme eniten ja voidaksemme kehittää palveluamme.

Verkkosivuillamme on käytössä Googlen palveluita, kuten Youtube ja Analytics, jotka käyttävät evästeitä.

Analytics-palvelun evästeiden avulla saamaamme tietoa käytämme markkinoinnin apuna, mutta niiden avulla ei kerätä henkilötietoja. Voit lukea lisää Googlen yksityisyyden suojasta täällä https://policies.google.com/privacy?hl=en

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksista.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava maksua varten tarvittavat tiedot maksutapahtumien ajan pätee maksunvälityspalveluiden tietosuojalausekkeet, joista voit lukea lisää täältä tästä.

Kommentointi sivuilla

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili verkkokauppaamme, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Muutokset tietosuojalausekkeeseemme

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojalausekettamme. Mikäli tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 28.5.2019.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@iitulina.fi.