Boho sisustus - sisustus nettikauppa | Iitulina

Shop now

Boho sisustus on tekstiilejä, värejä, epätäydellisyyttä ja paljon kasveja.

Pelkistetty tyyli on väistymässä ja tilalle on nousemassa boheemi eli boho sisustus värien ja printtien kera. Mandala kuvio sopii boho sisustukseen kuin nenä päähän ja värien kirjo tekee sisustuksesta ihanan kodikkaan. Epätäydellisyys on nyt pop ja kaiken ei tarvitse olla tiptop järjestyksessä. Viherkasvit täydentävät boho kodin ilmeen sopivan luonnolliseksi. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja tee kodistasi oman näköisesi!

Asiakkaidemme kommentit

Meistä

Me ollaan Tuija & Iisa, äiti ja tytär.

Iitulina - äidin ja tyttären boho sisustus nettikauppa

Me tehdään käsityönä sisustustekstiilit luomukankaista, taidejulisteet kierrätyspaperista ja uniikit koristeseinämaalaukset ekologisilla maaleilla. Iisa vastaa kuosisuunnittelusta, Tuija ompelusta ja kaiken muun teemme yhdessä.

Kaikki kuosit ovat omaa tuotantoa ja kaikki kankaat ja julisteet painetaan itse omalla pajallamme. Tuotteissamme kohtaa itämainen runsaus ja pohjoismainen selkeys modernilla boheemilla twistillä.

Kankaanpaino Iitulina

Seuraa meitä Instagramissa - inspiraatiota ja ideoita

Ekologinen sisustaminen on nykypäivää.

Ekologinen sisutaminen on oikeita materiaalivalintoja ja tuotteiden valmistajan vastuullisuuden varmistamista. Me Iitulinalla valmistetaan kaikki luomumateriaaleista ja luontoa kuluttamatta. Kaikilla käyttämillämme kankailla on vähintäänkin GOTS-sertifikaatti ja julisteissa käyttämämme paprei on 100% kierrätettyä teollisuuden tekstiiliylijäämää. Toimimme ”zero waste” -periaatteella eli kierrätämme kaiken ja käytämme kierrätysmateriaaleja aina kun mahdollista. Pidetään yhdessä huolta luonnosta ja työntekijöiden terveydestä!

Safe webshop

Käytössämme on Suomalainen maksunvälityspalvelu OP:n Checkout Finland Oy.

Vastuullinen valinta

All of our products are made of organic materials without harming the nature.

Osamaksu mahdollisuus

Saat korotonta maksuaikaa jopa seuraavan kuun loppuun asti.

Laatu

Every piece is handmade with care and expertise in our own studio.